Helgen

Hellohello! Denne helgen har jeg hatt litt hjemlengsel og den har gått veldig seint.. Men jeg har gjort masse gøy og da! På fredag var jeg med noen jenter og bowlet, bada og så film.
Alle her har golfbil haha. Eller, de som bor i byen, som vil si ikke meg som bor in the middle of nowhere<3<3<3


Bildet vil ikke snu seg, men ville bare vie at jeg har fått inn amerika-posen, hehe


Haha lo meg ihel når jeg så dette på kjøkkenbenken til hun ene vennen min. På onsdag var vi og spiste is en plass, så hadde hun med seg lillesøsera si, så fikk hun en enkroning av meg og ja hun ble helt gal haha. Herligste ungen, hun er så fascinert av at jeg er fra Norge haha. 

På lørdag var vi på piknik og barneselskap. På pikniken ble jeg kjent med en dansk utvekslingsstudent, og jeg og hun har planer om og møtes denne uka. På søndag var vi på en annen piknik med andre utvekslingsstudenter! Det var veldig gøy, og det var deilig å snakke norsk igjen, i tillegg fikk jeg møte flyvennene mine og folk fra campen igjen som var k o z. 

Alle utvekslingsstudentene fra EF i Southern Indiana. Jeg kommer til å gjøre masse med dem fordi de har planlagt mange turer for oss, for eksempel Chicago og St.Louis!

Etter dette var jeg på shopping i Evansville, dette var første gang jeg shoppet her så jeg brukte liitt for masse penger.. Jeg kjøpte til og med joggeslengbukse, trodde aldri jeg skulle gjøre det men jaja bor man i merica så bor man i merica

x0x0 #utveksling 

 

Heia

Heia! Den siste uka har vært veldig travel, det er mye å sette seg inn i osv, så jeg har ikke hatt tid til å blogge. Denne helga har jeg vært masse med de nye vennene mine, så det var gøy! På fredag var jeg på sleepover med rundt 30 jenter. Egentlig var det bare volleyballjentene som skulle, men siden jeg er en av managerne så fikk jeg være med, det var sykt gøy, men gurimadla så masse drama det er med amerikanske jenter, Norge er ikke i nærheten ass. 


Meg og vennene mine Tiara, Courtney og Olivia hehe

På lørdag var jeg, søstrene mine og hostmoder i en Bridalshower, etterpå hentet Tiara meg og vi kjørte til Logan hvor Hanna og Trevor også var. «We have to do something she´s never done before.» Så vi gikk for å skyte hehe.

Bridalshower, jeg aner ikke hvem noen er på dette bildet:)           Jenta mi klar for å skyte wohoo


Tiara skyter                                                                                Oli skyterDisse jentene er såå koslige<333 Jeg har foressen snakket med disse to og Olivia helt siden april!

Søndag er kjerkedag som vanlig. Senere på dagen var jeg med daddy og spilte golf som var veldig gøy! Jeg lagte faktisk kjøttkaker til de og de likte det kjempegodt. De elsker Norvei etter de har smakt sjokoladen og kjøttkakene<333

Daddycool som golfer og bommer ha ha                                  Oli lager middag

Dette bildet er fra en dag jeg jogga, nydelig utsikt, fantastisk:D Nå skjønner dere kansje hvorfor jeg aldri vet hvor jeg er, hvilken vei jeg skal, hvor jeg bor eller hvordan jeg kommer meg til skolen haha:


Litt langt innlegg men må bare fortelle en ting til hehe. Her i Southern Indiana er det sykt mange Amish-folk som bor! Det er sykt uvandt og egentlig veldig merkelig(unnskyld meg ass) og jeg føler jeg lever på 1700-tallet av og til. De kjører hest og kjerre, går med spesielle klær og de går bare påskolen til de er rundt 13. Etter det jobber de noen år til de er rundt 16-17, så er det på tide å "discover the english life" som betyr at de går ut og drikker seg drita nesten hver eneste dag helt til de finner seg en de kan gifte seg med, da slutter de å drikke og begynner å jobbe ute i maisåkrene igjen. Har ikke så mange bra bilder av de, har bare snikbilder men jaja.


Snuppene:)

Adios #utveksling

Kellcyn and Emiley

Kellcyn
♥ "The stop sign means I can drive very, very fast, right?"
♥ "I can´t drink the water from the pool, but I can eat pizza!"

Emiley
♥ "Do you know why we got you? To get me and Kellcyn to sleep upstairs in our bedroom."
♥ "We are holding your hand because we both love you."
♥ "You´re our big sister now!"

Indiana!!

På lørdag kom jeg til vertsfamilien min♥ De er sååå koslige, og de to små er de herligste ungene jeg har møtt!! På lørdag hadde et familiemedlem(jeg forstod aldri hvilken type familie det var.. men han var liten han ble 2 eller noe) bursdag, så vi gikk på bowling med hele familyen og koste oss!

La familia utenom Adam, faren. Blondies all the way, ååå jeg er så glad jeg kom til disse herlige folkå!!


Oh my bieber spiderman kom og spilte bowling med oss, jeg vant =) oli vant


Så idag var første skule dag og det var amazing supercool wohooo loved it! Jeg har 7 klasser og jeg ta U.S. History, Spanish 3, Algebra2, Psychology/sociology, English, Sports and Entertainment og Art. Jaaaa jeg tar art.. what the fish iknow, men jeg måtte velge mellom science og art, så ja haha.


My besties♥

Snakkes imorgen skal jeg på skolen wohooo♥♥♥♥ #utveksling

Boston


Bilde fra nydelige boston!! De siste dagene på camp var dritgøy, jeg savner det!:( Vi reste til Boston og shoppet så da koste jeg meg hehe. Jeg, Thea og Linn reiste også til Harvard, som egentlig var veldig skuffende. Vi synes Norwich var mye finere men det var gøy og ha sett det.

Linn og Olena utenofor Harvard når det regner.                                                                         Linn og Olena på shopping $$$


En dag var vi på stranden, det var veldig kozz


Ååå savner denne gjengen!! På campen ble vi delt opp i forskjellige High Schools, min var Grant High School og klassen min var west. På to av kveldene var det volleyball turnering og vi tapte alle kampene vi spilte haha go Gators jada, det var koslig og spennende uansett så det gjør ingenting♥♥♥♥♥♥♥


Så gikk vi på en Baseball kamp. Det var ikke kozz vi satt i tre timer og sjønte ingenting, kjekt å ha opplevd det og da jippi.

Adios amigos #utveksling

 

Les mer i arkivet » August 2014 » Juli 2014 » Juni 2014

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:) Karmøy

+ Legg meg til som venn
Blogg
August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
blogg.no Få din egen blogg!
hits