Boston dag 1 og 2

Heia! Jeg fikk ikke internett før igår fordi jeg klarte å miste mappen min med internett og masse andre viktige ting den samme natten som jeg kom. Opsi hehe. I tillegg er internettet drit dårlig her og vi gjør noe hele tiden, dette er første gang jeg har hatt tid til å sette meg ned så ja. Hele turen tok over 28 timer, så jeg var veldig trøtt når jeg kom frem. Jeg bor på rom med en herlig jente fra Taiwan som snakker heeeele tiden og hun er dritsjønn og morsom. Hver dag går vi på "skolen" og lærer oss masse greier. I morgen skal vi inn til Boston, så jeg, Thea og 2 andre jenter fra Norge skal først reise til Harvard og check it out hehe så skal vi shoppe jippi:)


Linn, Mina, meg og Thea. Snuppene som tok skolebuss igår til senteret det var syyykt kult, neida tuller bare de var vonde og de stinket.

   
Linn Chin Cha fra Noreg og meg.                                                     Sjønneste Ting-Yi, snopa til olina pleier hun å si (snuppa til olena)


Vi Bor på Norwich University og det er dritfint her! Og kjempestort, vi går oss vill hele tiden men det går jo så fint vettu:) Om kveldene pleier alle å komme ut og sitte på gresset og bare bli kjent med hverandre, det er kjempekoselig!


Den første dagen ble vi delt inn i land og hadde en parade som varte i 10 minutter.

Foressen, maten her er helt syk!! Den er drit usunn og driiiitgod. På hver frokost, lunsj og middag spiser vi is, belgiske vafler, cookies og masse annet dritt som har badet i fett♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ xoxo vi snakkes når jeg får tid, jeg har det foressen kjempefint og koser meg hele dagen lang og sover hele natten lang hehe

#utveksling

 

4 dager igjen

Jeg er helt ferdig på jobb, har nesten pakket alt, sagt hadet til mange folk som har vært kjempetrist, og det er bare 4 dager til jeg reiser! På onsdag reiser jeg fra Haugesund om morgenen med Thea. Fra Oslo reiser jeg litt før henne, så møtes vi i Boston på camp senere på kvelden ♥ Jeg gleder meg veldig masse men det virker egentlig ikke helt som jeg skal reise, rar følelsa haha.. I går var jeg og famz på tur til Kjerag så tenkte jeg kunne vise litt bilder der ifra!

 

 
 

Var koselig å ta en sånn tur før jeg reiser! Nå skal jeg prøve å nyte de sisste dagene, er ikke så lett når du vet du skal til USA om så lite dager hihi. Hadebra kjære alle snx very soon. #utveksling

Les mer i arkivet » Juli 2014 » Juni 2014 » April 2014

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:) Karmøy

+ Legg meg til som venn
Blogg
Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
blogg.no Få din egen blogg!
hits