Nyter sommerferien!!

 
Hello hello alle sammen! Akkurat nå sitter jeg inne fordi jeg er syk.. Men den siste tiden har vært herlig!! Jeg har kost meg masse med venner og family og jeg bare nyter sommerferien. Nå er det bare 9 dager igjen på jobb og 23 dager til jeg reiser!! Helt sykt ass det går alt for fort egentlig.

Fine fine fine fine fine Kærmøyne ♥

 
Her en dag møtte jeg Merete, Vilde og Thea(min reisepartner) i Haugesund. Det var dritkoselig å se de igjen. Vi spiste på Egon og hadde profosjonell photoshoot i byen etterpå. Sykt bra savner dere snuppene mine.

 
Tnåå jentene mine as LOVEYOOOU

Vi snakkes nok snart vettu hehe =)
#utveksling


1.klasse

Nå er første klasse over, og det var sykt dritt å si hadet til folka.. Jeg har hatt et helt fantastisk år, hadebra fine klassen min! Kommer til å savne dere mye.. LOVE YOOOOOU

EF Preparation Weekend

Hei! Denne helgen reiste jeg til Oslo sammen med Kaja og Thea i klassen min som også skal til USA. Vi reiste på torsdag og lå på hotell denne natten. På fredagen var vi på ambassaden, opraen og shoppet litt, etterpå reiste vi til Haraldsheim hvor preparation weekend skulle være. Helgen var kjempemorsom og nyttig. Vi lærte veldig mye om hvordan vi skulle oppføre oss og hva vi kunne forvente. I tillegg hadde vi masse leker og diskotek woho. I går på søndagen dro jeg, Kaja og Thea på Fridays og koste oss før vi tok bussen tilbake til Kvitsund.


Meg og mamsen på opraen, og meg på ambassaden. Photoshoot overalt kjempegøy:):)


Jeg sov på rom med disse fine jentene, Therese, Maicen og Sophie ♥


Jentene mine ♥


Fridays, dette er tullesmilet mitt hehe :)

Snakkes hadebra :)
#utveksling 

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Januar 2014

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:) Karmøy

+ Legg meg til som venn
Blogg
Juni 2014 April 2014 Januar 2014
blogg.no Få din egen blogg!
hits