Vertsfamilie

"The moment you have been waiting for has arrived, you have a confirmed host family and school for your exchange year in the United States!" Holy cow can't believe it, på lørdag filk jeg altså denne beskjeden på mail. Jeg skal bo i Indiana!! Det er en familie på fire. Vertsmor Stardom, vertsfar Adam og døtrene seres Kellcyn som er 2 år og Emiley som er 5 år. Vi har sendt litt mailer frem og tilbake, og de virker veldig koselige:)


Skolen jeg skal gå på er en liten skole i Montgomery, 22km fra huset mitt. Den heter Barr-Reeve Community School, og er en blanding av High School og barneskole. Der begynner også den største av vertssøstrene i første klasse når jeg begynner.

      
Dette er det eneste bildet jeg finner a skolen haha.. Jeg har hvertfall lest at de er veldig gode og opptatt av sport som basketball, volleyball og tennis, så dette kan bli gøy! 

Nå som familien er i boks, gjør jeg ikke annet enn å glede meg. Først blir det forhåpentligvis EF Language and Culture Camp i Boston, så blir det å reise til familien!! iiik

#utveksling

Les mer i arkivet » Juni 2014 » April 2014 » Januar 2014

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:) Karmøy

+ Legg meg til som venn
Blogg
Juni 2014 April 2014 Januar 2014
blogg.no Få din egen blogg!
hits