Amish Olena

På søndag var jeg og møtte amish familien vår for første gang, og det var veldig spesielt! De har ingen elektrisitet i husene sine, spiser spesiell mat, kjører hest og kjerre(never ever bil) og masse andre ting. De snakker tysk så de var veldig fascinert over norsk siden det tydeligvis høres ganske likt ut.

Oli var liiiiittspent på buggy ride hehe


Har ikke så spennende bilder egentlig, siden de ikke bruker mobil pleier de som ikke er amish å ikke bruke mobilene sine, i tillegg liker ikke amish folk å bli tatt bilde av, men jeg måtte bare ta litt snikbilder bare:) Jeg elsker amish det er sykt kult, og i morgen skal vi på amish heste lotteri haha amishamishamish

Jeg har foressen bytta fag for tredje gang. Jeg holdt på å stryke i matte så måtte få en enklere matte, da kunne jeg ikke ta fotografi lenger, så nå tar jeg byggfag. Byggmester Oli skal lage et fuglehus yeee.

 

Ingen kommentarer

Malene

24.09.2014 kl.23:34

så kult å oppleve Amish. Typisk deg å bli fan over sånne rare ting, men det liker jeg!

Du kommer til å bli en veldig flink byggmester <3 <3 <3

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits