:o)

Heia alle kjære


Utsikten fra rommet mitt


Utsikten fra doen min


Utsikten fra kjøkkenet
For en lol redigering på disse bildene, daddy er bonde, så her er det hvertfall mye mais!!

 
Her en dag prøvde jeg prom kjolen til verdens beste bigsis, hun ble prinsesse sist år! Jeg fikk ikke kjolen igjen engang, og jeg har begynt å slite med å få på meg norge buksene mine. Derfor prøvde jeg og jogge litt da hehe, var støl i 3 dager pinlig.

 
Møt chubby chew peder!!!!!!!! Sist lørdag var jeg og søstrene min og shoppa, så gikk vi inn på build a bear og kjøpe denne sjønnasen, når vi trykker på hånden hans sier den "eg elske deg" (det er oss som sier det hihi)<333


Managers, haha det er så sykt kjedelig å være manager.. Er bare en måned igjen, så begynner jeg på basketball, oh my.................Søstrene mine, mangler bare johannamor♥(og linus efcårs) I går var vi og fikset neglene våre igjen, jeg skulle egentlig aldri gjøre det igjen for jeg hatet det men opsi. Og på bildene er vi i Illinois KULT nå har jeg vært der og=DI dag hadde lilsis volleyball turne MEN JEG SLAPP OG VÆRE MANAGER IDAG WOHO så jeg og bigsis tok oss en villmarks tur med firhjulingen, senere skal vi på et bilshow eller noe, så skal youth gruppa gjøre noe:) SNX #utveksling 

 

 

3 kommentarer

Malene

23.09.2014 kl.09:04

meget flotte bilder!

Daniel

23.09.2014 kl.15:52

Heisann :-P} Jeg ser du skriver om å reise på utveklsing og lurer på om du kunne tenke deg å stille opp til et intervju til http://studereiutlandet.com/? Om du har tid - send meg en epost! Med vennlig hilsen Daniel.

Maria Ferkingstad

24.09.2014 kl.22:11

ååh misunne deg nå ja!!<3

hahahaah Norge boksene, gosh eg savne deg

glede meg te å se deg vær basketball proff hehe

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits