lmlmlml

mams og paps: lml= love my life HEHE

Heia!! Åå de siste dagene har vært fantastiske! "Wohoo! Now we have 3 dughters!" Det var det første Julie(min midlertidlige hostmom) sa når jeg kom inn døren. Denne familien er å herlige og sjønne, og Julie er den snilleste dama jeg noen gang har møtt. De har en jente, Hayley, hun er 13 år og helt crazy. Jeg, Sharon og Hayley har det veldig gøy sammen så det er jo b r a. Heith(hostdad) og Julie er ledere av youth gruppa i kjerka, så den første kvelden jeg var her var jeg med mange andre ungdommer, vi spilte softball og etterpå gikk vi på mi pueblo som er verdens beste resturang og spiste. Det var dritflaut for hele youth grupa var der og når alle hadde fått maten sin ble det plutselig helt stille og jeg sa drit høyt til Hayley "Oh, so you´re just gonna sit here and look at your food?!" bare for gøy. Alle hørte det, hun svarte ikke og etterpå sa hun at alle satt og ba for maten haha pinlig.
 
Dette er min Hayley boo♥

I går var det en volleyball turne på skolen fra 8 om mårenen til 6 om kvelden, siden jeg og Sharon er managerer måtte vi var der heele dagen..Men det gikk så fint vettu atte:) Etter det var jeg med noen venner på Turkey Trot! Oh my god. Det er på en måte en festival, men det var bedre enn  sildajazzen skudefestivalen og dyrskun og alt. Det var dritgøy, masse country, syyykt harry og asse dårlige karuseller og ja det var fantastic ass.
 
Haha snuppa mi, Sharon♥                                                               Meg og Ally på snapchat


Stakkar gullet mitt Ally som jeg tvingte med meg.


Denne ungen!! Aah jeg elsker henne hun er dritsøt! Hun heter Adera og det var hun som ble helt gal når hun fikk en 1 kroning og la den i en pose haha

 
Så var det jo konsert. Aner ikke hvem som sang, men det var gøy vettu


I dag har vi vært i kjerka som var veldig koselig. Kjolepiken er Hayley, så er det Julie, og ved siden av mannen som står ved siden av Julie er Heith. Her i merica går jeg jo i kjerka hver eneste søndag, det var sykt uvandt i begynnelsen og måtte våkne klokka 7-8 om mårenen på søndager for å gå i kjerka, men nå er jeg vant til det og jeg synes ikke det er så kjedelig lenger! Senere i dag skal youth gruppa gå å grille og fiske ved en innsjø. Hvis alt går etter planen får jeg min skikkelige familie på onsdag! Jeg forteller mer om de i et annet innlegg.

ADIOS HAVE A GOOD ONE #utveksling

3 kommentarer

Victoria Wisløff

07.09.2014 kl.19:48

Nyt siste rest av søndags kvelden!

Malene

07.09.2014 kl.23:25

Åhhh Olle Gulle!!! Så utrolig godt å lese! Høres mye bedre ut nå, også blir det spenneende hvordan familie du kommer til senere:D Me snx på skype til hælga, o yeah. Bye bye bebegurl. yo.

Sigrid

08.09.2014 kl.07:20

Høres ut som du har det herlig!!

Lina

08.09.2014 kl.19:25

Hørres driit kjekt ut! Men oh my fish så eg savne dec

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits