Den siste tiden

Hei dere.. Den siste tiden har vært veldig vanskelig for meg, derfor har jeg ikke orket å blogge. Jeg har både hatt veldig hjemlengsel og jeg skal bytte familie. På Kvitsund visste jeg liksom at hvis jeg fikk hjemlengsel så kunne jeg bare reise hjem eller på hytta neste helg, sånn er det jo ikke her.. Det skremmer meg at jeg ikke får se familien min før om 10 hele måneder. Jeg trodde det at siden jeg hadde gått på internatskole så kom det ikke til å bli så mye av hjemlengsel men opsi jeg tok feil. I hele dag har jeg pakket ned alle tingene mine, fordi i morgen flytter jeg til en ny familie jeg skal bo hos mens de finner en som skal ha meg hele året. I denne familien bor en annen utvekslingsstudent som går på skolen min, hun er fra Thailand og heter Sharon. Eller egentlig heter hun noe nihaotakoyaki men som alle andre asiatiske utvekslingsstudenter har hun valgt seg et amerikansk navn, haha. Hun er kjempekoslig og gal, hun har en vertssøster på 13 og en hund som nesten søtere en Wilma hehe. Det har vært veldig vanskelig, men nå føler jeg det endelig begynner å bli bedre. Så da vet dere det, bloggpia97 er tilback =)


DETTE ER INDIANA FOLKENS MAIS OOOOOVERALT nå må en spent og nervøs Oli legge seg. God natt wish me luc 

2 kommentarer

Linn Karin

05.09.2014 kl.04:44

Åå.. Så trist å hørra at du må bytta familie å har hjemlengsel.. Håpe du får det møkje bedre sjå ein nye familie!:* tenk positivt! Eg vett du klare detta!! Masse lykke t i mårå golli<3

Kjersti Pedersen

06.09.2014 kl.10:34

Hei Olena, er sikker på at du kjem til å få det kjekt hos den nye familien. Heimlengsel er vondt og vanskelig, men blir bedre etterkvart, tenka på at dåke er fleire i same situasjon, støtta kvarandre:) Plutselig begynna tida å gå fort. Masse lykke til videre.

Maria Ferkingstad

07.09.2014 kl.11:27

det komme te å gå bedre nå me ein ander familie<3 kos deg masse videre, å eg e bare nogen tastetrykk onda!! du komme te å komma inni det ittekvart! lååve<3

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
September 2014 August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits