Helgen

Hellohello! Denne helgen har jeg hatt litt hjemlengsel og den har gått veldig seint.. Men jeg har gjort masse gøy og da! På fredag var jeg med noen jenter og bowlet, bada og så film.
Alle her har golfbil haha. Eller, de som bor i byen, som vil si ikke meg som bor in the middle of nowhere<3<3<3


Bildet vil ikke snu seg, men ville bare vie at jeg har fått inn amerika-posen, hehe


Haha lo meg ihel når jeg så dette på kjøkkenbenken til hun ene vennen min. På onsdag var vi og spiste is en plass, så hadde hun med seg lillesøsera si, så fikk hun en enkroning av meg og ja hun ble helt gal haha. Herligste ungen, hun er så fascinert av at jeg er fra Norge haha. 

På lørdag var vi på piknik og barneselskap. På pikniken ble jeg kjent med en dansk utvekslingsstudent, og jeg og hun har planer om og møtes denne uka. På søndag var vi på en annen piknik med andre utvekslingsstudenter! Det var veldig gøy, og det var deilig å snakke norsk igjen, i tillegg fikk jeg møte flyvennene mine og folk fra campen igjen som var k o z. 

Alle utvekslingsstudentene fra EF i Southern Indiana. Jeg kommer til å gjøre masse med dem fordi de har planlagt mange turer for oss, for eksempel Chicago og St.Louis!

Etter dette var jeg på shopping i Evansville, dette var første gang jeg shoppet her så jeg brukte liitt for masse penger.. Jeg kjøpte til og med joggeslengbukse, trodde aldri jeg skulle gjøre det men jaja bor man i merica så bor man i merica

x0x0 #utveksling 

 

2 kommentarer

Urte

18.08.2014 kl.17:17

Hei, jeg har nettopp skrevet et innlegg på bloggen min om religion. Det jeg skriver er noe svært få snakker om, men noe vi rett og slett må skape en revolusjon på. For slik kan det ikke være. Det hadde betydd mye for meg om du hadde lest innlegget. Det er noe vi må formidle, det er noe vi må skjønne og det er noe vi må stå for. Jeg er selv kun 14 år, men allerede nå er jeg lei av å sitte stille. Vi må tørre å gå imot strømmen og vi må skjønne at det er noe vi absolutt må gjøre for å klare å utvikle et bedre samfunn. Vær så snill, les innlegget og spre dette. Ikke bare for deg selv, men for alle menneskene på jorden som ikke får lov til å tro på det de egentlig tror på.

Ha en herlig kveld videre. :)

June

18.08.2014 kl.19:28

Bra du koser deg! Har også kjent veldig på hjemlengsel denne helgen, bra å vite det ikke bare er meg haha. Kos deg videre

Maria Ferkingstad

26.08.2014 kl.16:17

eg savne deg masse Olena<3

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits