Heia

Heia! Den siste uka har vært veldig travel, det er mye å sette seg inn i osv, så jeg har ikke hatt tid til å blogge. Denne helga har jeg vært masse med de nye vennene mine, så det var gøy! På fredag var jeg på sleepover med rundt 30 jenter. Egentlig var det bare volleyballjentene som skulle, men siden jeg er en av managerne så fikk jeg være med, det var sykt gøy, men gurimadla så masse drama det er med amerikanske jenter, Norge er ikke i nærheten ass. 


Meg og vennene mine Tiara, Courtney og Olivia hehe

På lørdag var jeg, søstrene mine og hostmoder i en Bridalshower, etterpå hentet Tiara meg og vi kjørte til Logan hvor Hanna og Trevor også var. «We have to do something she´s never done before.» Så vi gikk for å skyte hehe.

Bridalshower, jeg aner ikke hvem noen er på dette bildet:)           Jenta mi klar for å skyte wohoo


Tiara skyter                                                                                Oli skyterDisse jentene er såå koslige<333 Jeg har foressen snakket med disse to og Olivia helt siden april!

Søndag er kjerkedag som vanlig. Senere på dagen var jeg med daddy og spilte golf som var veldig gøy! Jeg lagte faktisk kjøttkaker til de og de likte det kjempegodt. De elsker Norvei etter de har smakt sjokoladen og kjøttkakene<333

Daddycool som golfer og bommer ha ha                                  Oli lager middag

Dette bildet er fra en dag jeg jogga, nydelig utsikt, fantastisk:D Nå skjønner dere kansje hvorfor jeg aldri vet hvor jeg er, hvilken vei jeg skal, hvor jeg bor eller hvordan jeg kommer meg til skolen haha:


Litt langt innlegg men må bare fortelle en ting til hehe. Her i Southern Indiana er det sykt mange Amish-folk som bor! Det er sykt uvandt og egentlig veldig merkelig(unnskyld meg ass) og jeg føler jeg lever på 1700-tallet av og til. De kjører hest og kjerre, går med spesielle klær og de går bare påskolen til de er rundt 13. Etter det jobber de noen år til de er rundt 16-17, så er det på tide å "discover the english life" som betyr at de går ut og drikker seg drita nesten hver eneste dag helt til de finner seg en de kan gifte seg med, da slutter de å drikke og begynner å jobbe ute i maisåkrene igjen. Har ikke så mange bra bilder av de, har bare snikbilder men jaja.


Snuppene:)

Adios #utveksling

3 kommentarer

Lu

12.08.2014 kl.01:24

I likar det! klemmer fra meg, jeg savner deg❤️❤️ Eit lita rim, hehe ye

Malene

12.08.2014 kl.09:41

De jentene du har snakket med siden april ser så koselige ut, virkelig noen catch de ass, haha <3 Drama er jo det du elsker så nå er du vel fornøyd, neida. Sykt kjipt, men men... I love amish-men <3<3 <3

Lise Almenningen

12.08.2014 kl.21:04

Lykke til videre med det som høres ut som et hyggelig år.

Kjersti Pedersen

13.08.2014 kl.22:43

Hallo Olena😊ser på bloggen din at du kjem til å få eit flott år. Kjekt å lesa, du skriv veldig bra😄 Masse lykke til, kos deg.

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits