Boston


Bilde fra nydelige boston!! De siste dagene på camp var dritgøy, jeg savner det!:( Vi reste til Boston og shoppet så da koste jeg meg hehe. Jeg, Thea og Linn reiste også til Harvard, som egentlig var veldig skuffende. Vi synes Norwich var mye finere men det var gøy og ha sett det.

Linn og Olena utenofor Harvard når det regner.                                                                         Linn og Olena på shopping $$$


En dag var vi på stranden, det var veldig kozz


Ååå savner denne gjengen!! På campen ble vi delt opp i forskjellige High Schools, min var Grant High School og klassen min var west. På to av kveldene var det volleyball turnering og vi tapte alle kampene vi spilte haha go Gators jada, det var koslig og spennende uansett så det gjør ingenting♥♥♥♥♥♥♥


Så gikk vi på en Baseball kamp. Det var ikke kozz vi satt i tre timer og sjønte ingenting, kjekt å ha opplevd det og da jippi.

Adios amigos #utveksling

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
August 2014 Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits