Boston dag 1 og 2

Heia! Jeg fikk ikke internett før igår fordi jeg klarte å miste mappen min med internett og masse andre viktige ting den samme natten som jeg kom. Opsi hehe. I tillegg er internettet drit dårlig her og vi gjør noe hele tiden, dette er første gang jeg har hatt tid til å sette meg ned så ja. Hele turen tok over 28 timer, så jeg var veldig trøtt når jeg kom frem. Jeg bor på rom med en herlig jente fra Taiwan som snakker heeeele tiden og hun er dritsjønn og morsom. Hver dag går vi på "skolen" og lærer oss masse greier. I morgen skal vi inn til Boston, så jeg, Thea og 2 andre jenter fra Norge skal først reise til Harvard og check it out hehe så skal vi shoppe jippi:)


Linn, Mina, meg og Thea. Snuppene som tok skolebuss igår til senteret det var syyykt kult, neida tuller bare de var vonde og de stinket.

   
Linn Chin Cha fra Noreg og meg.                                                     Sjønneste Ting-Yi, snopa til olina pleier hun å si (snuppa til olena)


Vi Bor på Norwich University og det er dritfint her! Og kjempestort, vi går oss vill hele tiden men det går jo så fint vettu:) Om kveldene pleier alle å komme ut og sitte på gresset og bare bli kjent med hverandre, det er kjempekoselig!


Den første dagen ble vi delt inn i land og hadde en parade som varte i 10 minutter.

Foressen, maten her er helt syk!! Den er drit usunn og driiiitgod. På hver frokost, lunsj og middag spiser vi is, belgiske vafler, cookies og masse annet dritt som har badet i fett♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥ xoxo vi snakkes når jeg får tid, jeg har det foressen kjempefint og koser meg hele dagen lang og sover hele natten lang hehe

#utveksling

 

5 kommentarer

Maria Ferkingstad

27.07.2014 kl.18:08

ååå de ser ut så du storkose deg hvertfall!!<3

Veslemøy

27.07.2014 kl.18:43

Kos deg masse mer, olliboii! <3 Spis masse av fettbadematen for meg og <3

Lina

27.07.2014 kl.23:18

Kos deg masse! ❤️❤️❤️

Malene

28.07.2014 kl.23:38

å gullet mitt! Det høres fantastisk :-)

Guro

02.08.2014 kl.01:54

Du er sååå heldig!!!! Har selv en drøm om et år i usa men må vente i tre år til:( Gleder meg til å følge med på bloggen din!! :)

Maria O. Sloreby ;) ;)

05.08.2014 kl.00:28

HEEY OLENA! håper du har det supert (ser sånn ut). Jeg googla deg i håp om at du hadde utvekslingsblogg (stalker), og det hadde du så nå ble jeg kjempe glad og skal følge deg og bloggen din hele året til vi ses igjen! klemklem

Skriv en ny kommentar

Hei jeg heter Olena og jeg kommer fra Karmøy. Jeg skal tilbringe skoleåret 14/15 i Indiana i USA. På denne bloggen kan du lese om mine opplevelsersom utvekslingsstudent:)

+ Legg meg til som venn
Blogg
Juli 2014 Juni 2014 April 2014 Januar 2014
hits